Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veta

Hata mig
Rata mig

Jag kan bara
vara den jag är

I nyheterna
står det om mig

månen publicerar
hemligheter i natten

Jag kan bara
gå den väg
jag vandrat

I solen finns ljus
som vittnar
om min förändring

Havet lutar sig
mot horisonten
och jag vet
att en ny dag kommer...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-20 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP