Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut din dag


Att vakna en morgon i trogiven dur
är av glädje en underbar fröjd
att plocka bär och svamp bland gran och fur
är lycka och man går hem glad och förnöjd

Att drömma sig bort från ve och kval
är människans hugnad på jorden
att finna sin längtan i drömmarnas dal
är behagligt och människan vorden

Att vandra i skogen och lyss till fåglars sång
är sällsamt för själens vida gemak
att skåda allt det vackra från bergsledens gång
är ljuvligt när vägen för hjärtat går rak.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-21 08:18



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint om naturen och dess inneboende krafter.
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm