Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deppigt


Känslor

Känslor, ovanpå och inuti
Ytterkant, bakom draperi
Gömda
Glömda
Hittade igen
Dammiga, trasiga, längesen
Sparas mörkt i hörn långt bort
Tas ibland fram för en lägesrapport
Ofta för jobbigt att analysera
Stoppas tillbaka och låtsas mera
Att allt är som vanligt att allt är bra
Ett tillstånd jag alltid kommer föredra
Att vara aktör, att låtsas, att spela
Att försaka sig själv, att vara två, att dela
För inuti känns jag som två
En visas för andra, en i mörkret stå
För hon som visas kan ta kritik
Men den som göms är inte lik
Så osäker, tyst, så skör
Vågar ej synas, en amatör
Kommer hon någonsin vinna sin strid
Vakna en morgon och känna frid




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-21 08:54



Bookmark and Share


  Stisse
Lysande text. Känner igen mig så mycket. Livet har varit mycket förställning. Så många samtal på låtsas när vi kunde visa våra sanna jag. Tack för att du delade.
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva