Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där stod vi

Där stod vi
Framför varandra
I innerlighet
Betagna av ömhet
Inför den andres uppenbarelse
Sakta beröring
Utan händer
I stillhet
Ett ögonblick




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-09 21:15



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar dikt. Innerligt och ömt som livet borde vara.
2022-11-05
  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva