Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en svepning

Som en svepning
Av genomskinliga tankar
Viskning mot öra och hud
En hemlig besökare
Från drömmars land
Ger nästan kyss av läppar ömt
Låt mig uppleva dig
Låt oss uppleva varandra
I innerlig närhet




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-24 08:15



Bookmark and Share


    Björka
fint...
2022-03-24
  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva