Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser mig

Du ser mig
I ögonblick av samförstånd
En smygande förnimmelse av ett uteblivet varande
Trygghetens armar omfamnar hårt
Släpp inte taget, låt mig få vila i dig
Där tystnar natten som övergår i stilla gryning
Där ger dagen nytt att begära
Känn mig djupt
Låt mig finnas i långsamhet
Du ser mig




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-26 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva