Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnar ro

Jag kastar upp ord från djup
En strid ström av nonsens
Som fastnat någonstans på vägen
Men behöver lämna för nytt

För i orden finns en känsla
Den måste få utrymme utanför mig
Annars kvävs jag
Av allt och ingenting

Ett oändligt alfabet
Som rinner ut i fingerspets
Lämnar lugn och ro
I kropp, hjärta och själ




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-07 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva