Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker

 

 

orden jag söker som borta med vinden

tvingas att vända andra kinden

ger upp inför konstaterat faktum

andas i ett hermetiskt vacuum

 

känslorna brusar inom

det verkar som om

förlamning drabbat sinnet

jag måste tappat minnet

 

upplevelsen är äkta

med orden jag får fäkta

väderkvarnens vingar yr

historien är obskyr

 

tafatt jag stapplar fram

bakom trädets stam

gåtfullt gäckande grammatik

koka soppa på en spik

 

det ej sig låter göras

orden kan inte höras

stumma de ekar i natten

ja, jag vet icke katten

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-21 11:19



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tänk haiku, skriv! Tips från coachen.
2020-10-22

  Sparvögat VIP
Skrivkrampens vånda när orden tryter...
Känns igen!
2020-10-21

    Lena Staaf VIP
Fint skrovet om skrivvånda. Men orden finns där, bara att vänta in rätt tillfälle.
2020-10-21

  Jörgen Jalmo
Väl hållet!
gillar det nedtecknade.
2020-10-21

  ULJO
Gillar att du använder repliken.
Koka soppa på en spik
2020-10-21

  Marita Ohlquist VIP
Vi är nog många
som suttit vid skrivandets bord
och förgäves försökt klä
vara tankar och känslor i ord!

2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP