Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annorlunda tid

En annorlunda tid
en tid för eftertanke och reflektion
vi lever nu i en kokong
och väntar på att pandemin
ska blåsa bort

Frågan är när? Ingen vet.
Vi människor håller avstånd, vi tar ansvar
var och en är en viktig pusselbit
tillsammans gör vi en heroisk insats
steg för steg anpassar vi våra liv efter situationen
i sinom tid återföds vi

Till något nytt

Vill vi återgå till de normala
vad nu det är
är det jakten, kickarna, hetsen
pusslandet i vardagen

Den eftertankens tid vi nu lever i
bär fröet till svaren

Värden som fått en innebörd i dessa tider
är att vi behöver varandra, gemenskap
och mening




Fri vers av AA VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-22 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP