Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deppigt


Sinnen

Titta, se, synas
Höra, lyssna, förstå
Lukta, dofta, bli påmind om
Smaka, äta, avnjuta
Känna, uppleva, ge sig hän




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 194 gånger
Publicerad 2020-10-22 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva