Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 20200313


Chips - Ett Äventyr

Äta chips i sängen är ett jävla äventyr
Allt för ofta går det överstyr
Smulor hit, smulor dit
Sen så mår man riktigt skit
Å det här med att sova?
Det kan du glömma, vill jag lova!

Kliar sig en hel natt
Ända tills man får fnatt
Magen sväller upp å blir stor
Större än man kanske tror
Då tas man över av sin sopighet
Chips är en spännande diet

Tyvärr så har jag på känn
Att det kommer hända igen
Trots att jag borde veta mer idag än igår
Det är svårt att tro att jag är trettio år
Sa jag att mina lakan var rena å fina?
Blir nog en hel veckas pina...




Bunden vers (Rim) av Joakim Edman
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-22 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Edman