Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskenssidan


När dagen känns som svårast
kan man ändå tänka på
att för hjärtat kan det våras
det kan ljus och värme få

Naturen ger förbidan
att det ringa kan få kraft
växa upp på solskenssidan
bli den prakt som släkten haft

Havet böljas utav vinden
osynlig men uppenbar
trånande vi stå grinden
vi vill känna till dess svar

Tider kommer tider går
det som varit går igen
himlen fästet vinter — vår
är vårt sinnes givna hägn.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-23 07:41



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint diktat, varm och ljus.
2020-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm