Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teater

 

 

dina mjuka läppar mot mina

din tungas lek med min

smakar bara mera

smakar lust och förväntan

 

lek och smek

du är inte vek

redo för engagemang

i kärleks tecken

 

så kom du min riddare

rädda jungfru i nöd

vi kan alltid låtsas

att vi är nån annan

 

extra krydda åt livet ger

teater vi spelar

bakom kulisser det sker

ingen oss ser

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-15 11:15



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Psst...tänk på covid-av-ståndet.
2020-11-21

  Kungskobran VIP
Kärleken är evig, det är bara föremålen som växlar
2020-11-15

  ULJO
Kärlek mår bäst av att växa ur stadig grund.
2020-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP