Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivelöst förlitande

Rätt förberett
berättat
rörd, förförd
förstörd.

Precis som den trofastaste koppen
görs hel med rött guld.
Så även med dig i förlitande
tvivelöst vågar en Rädslan.




Prosa av Marcus B
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-23 19:46



Bookmark and Share


  Marcus B

"överträda lagen om sakernas tillstånd"

Är de omedvetet De rådande produktionsomständigheterna som avses månne.

Väldigt intressanta iakttagelser hur som helst.
2020-10-25

  lodjuret/seglare VIP
Litet som en skylt vid kajen 'förbjudet att fiska', även en förbudsskylt vid ett bygge, en arbetsplats, 'Härmed förbjudet att stjäla, beträda marken bakom stängslet, samt överträda lagen om sakernas tillstånd'.
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B