Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfälligt avbrott i krankheten

Stilla
i flammor
hjärtat
i dvala
pyser
generat
pustar
ut

härdad
förkolnad
trånsjuk
dess trängtan
villsam
och bädden
är röd
strid




Fri vers av Mona Cello
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-24 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Cello