Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav

I vågornas skvalp mot sten ljuder evigheten
ovanpå den blåa oändligheten
smälter jaget och detet samman
andan befrias, himmelburen
över himlarandens inbillade stup




Fri vers av Mona Cello
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-06 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Cello