Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita lögner

Med dig är jag vuxen
härdat järn, armatur
stirrandes föraktfullt in i avgrunden
mäktigt, tappert språngandes över
rustad för handling

Ensam är jag barn
liten, arm, sårad, ledsen
rädd och fokuserad på avgrunden
kan inte slite blicken från avgrunden
paralyserad




Fri vers av Mona Cello
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-05 22:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångad tudelning
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Mona Cello