Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du går

När du ler
speglas världen i din hy
ta dig mod
du behöver inte fly
låt din gråt
sina ut, men ömkas ej
om du vill
kan jag stanna här med dig

Om jag får
kan jag hålla handen din
och jag nöds
att någon också håller min
om du går
vill jag inte stanna kvar
när du går
kan jag bara stanna kvar




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Mona Cello
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-23 23:09



Bookmark and Share


  Horace
Vill inte stanna kvar
men gör det ändå
när den andre gått

Det är ett starkt val
kanske en seger
men är det sant?

Tack
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mona Cello