Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser dig när vi ses

En förbises
ser dig när vi ses
såg dig se mig
när du seende går förbi
dina ögon svarta av kol
men din blick kolsvart
som hål
som sår
ensam i tusen år.




Prosa av Marcus B
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-25 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B