Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se, jag gick bara ut...


Se, jag gick bara ut...
ut på den nedlagda järnvägens spår...

Där möter mig en bekant figur.
Ja, jag kände hennes namn
och var hon kom ifrån likaså.

Så enkelt det var.
Att samspråka med henne
gjorde det lättare att gå...

Livet är inte så tokigt ändå.
Ibland en vän man träffar på.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-01 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP