Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bön/ porträtt

 

 

 

Jag hör hur regnet piskar fönstret 

Mitt hjärta som har sorg inuti 

Det som håller vardag stången

Utan text om hur det ska förbli.

 

Regn bara faller sitt

Med fukt i sitt andetag,

Jag har möjligheten att helas,

att möta ny morgondag.

 

Du finns inte här, 

Kommer aldrig mer tillbaka,

Men sorgen känns störst kvällar 

Sol har sitt att försaka.

 

Moder håll mig, som ett barn med gråt inuti

Det är tungsamt mot hjärtat inatt

Håll mig och låt  mig möta

En gryning full av skratt.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-01 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP