Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror du ljuger

Faller vid dina fötter

Vill du att jag är

Kvinnan
Madonnan
Modern
Horan?

Se mig

Uppmärksamma mig

Så som är din
Längtan

Är du ärlig mot mig nu?

När du kysser marken jag går på?

Se mig i ögonen
Och säg att du faller

Hårt









Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 122 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-02 19:41



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
wow. Ord och inga visor.
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish