Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORMFÄLLD - tanka

I stormens fotspår

en kraschlandad studsmatta

repade mönster

modern konst av dålig klass

bilägaren negativ

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-11-04 17:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stormarna ställer till med mycket oreda...minns när "Sven" tog vårt nya växthus...
2020-11-10

  DavidM VIP
Ett intensivt skeende i naturen, förmedlat med påtagliga scener. Tanka med densitet.
2020-11-08

  Kajan VIP
Bild av kaos i miniatyr format.. vilket är illa nog.
2020-11-05

  ULJO
Naturkatastrofer ställer till det.
2020-11-04

    Lena Staaf VIP
Om det åtminstone hade blivit snygga repor...nu bara eländigt!
2020-11-04

    ej medlem längre
en riktig blåsning, tydligen!
2020-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Det är många som har drabbats stora skador av föremål på drift och om fallande träd, telefonerna går varma hos försäkringsbolagen!
2020-11-04

  AiA Maria den fria
*skrattar*

Visst får man väl skratta ibland åt elände också...

Tack!
2020-11-04

  Feliaxel VIP
Det gäller att förankra ordentligt
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP