Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT LJUS PÅ MIG - tanka

Svart katt parkerad

iakttar brun retsticka

ekorre på vägg

springer piggögd upp och ner

nej, du kan inte ta mig!




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-11-05 17:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var en liten retsam en...:-))
2020-11-10

  Solstrale VIP
Kul ordlek! Bra!
2020-11-09

  Kajan VIP
Vardagsdramatik levande beskriven med humor. Brukar själv bli nervös när skator ibland retar katter för att de ska ge sig av.
2020-11-06

  M.Eta
För tankarna till en stor egoistisk man som vägrar tro att han ska förlora.
2020-11-06

  ULJO
Kul text
2020-11-06

  Feliaxel VIP
Att följa djurens beteende är fantastiskt
Din återgivning är lika fantastisk
2020-11-06

  Blomma-Stjärna VIP
haha - fint att få den iakttagelsen av dig på pränt!
2020-11-05

  Niliboy
Mycket trevlig!
2020-11-05

    Lena Staaf VIP
Ja, djuren retas och leker också! Roligt att få se det och fint att du skrev om det.
2020-11-05

  Poeten Salvador VIP
Skatorna retas ibland
2020-11-05

  AiA Maria den fria

Härliga bilder o rörelser

Tack!
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP