Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Covid

Covid hit och covid dit
Drabbar alla svart och vit
Väntar på bättring




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-04 09:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Finns ingen som kan fly för detta. För en gångs skull är alla lika.
2020-11-04

  Sparvögat VIP
Alla får vi kämpa tillsammans mot detta onda...
2020-11-04

  AiA Maria den fria
Inför Corona är vi alla varandras like.



Tack!
2020-11-04

  ULJO
Kan drabba vem som helst.

2020-11-04

  Marita Ohlquist VIP
En väckarklocka ringer
av sällan skådat slag
manar oss att tänka på VI
i stället för du och jag.
2020-11-04

  Öknens Ros VIP
Alla räknas, ingen undantagen.
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP