Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkar lite Astrid Lindgren låtar


Även när du blundar


Om man blinkar väldigt snabbt
mot ett sockervaddsmoln i motljus

Då liknar konturerna en blixt på klar himmel

Om en miljard ljusår
bakom oändlighetens tindrande ögon
kanske vi möts igen

Fast vi går åt olika håll
så är målet gemensamt

Och bered dig på en och annan otäck varelse längs vägen

But dont worry
smaragd öga

Jag finns vid din sida
även när du blundar




Övriga genrer av Kaptenlöjtnant
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-04 10:45



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om din text i julkalendern och var tvungen att gå in och läsa hela. Bra!
2020-12-05

    coronapoesi
då är väl ögonen röda / vita
2020-11-06

  Solstrale VIP
Omtanke i orden och svängigt i tonerna! Gillas detta ditt musikpotpurri
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant