Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig

När sanningen
Kommer så nära
Att gårdagen är en evighet

Känslan är början på ett slut
Där man är osynlig och inte längre berör

Där tårarna inombords
Blir till ett tyst skrik av vanmakt

Då man undrar:
Vem är jag?
Vad vill jag?

Och livets karusell
Den bara snurrar

Och tiden

Den väntar mig inte




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-04 15:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det gäller ibland att passa på. jag upplever detsamma. ofta.
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish