Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

Vad tänker
du om mig?

Är jag bara
ännu en
arm varelse?

Eller betyder
mitt liv något?

Varje dag faller
löven, som samlas
i högar
Är jag en i raden,
även jag?

Varför tror jag
att mitt varande
är unikt?

Jag längtar
efter bestående
ting, som kärlek,
hopp och frid

men är det möjligt?

Eller är det bara
en illusion?




Fri vers av Seasons VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-04 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP