Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blint

Väntar vid
fönstret
istället för att
prata med dig

Din frånvaro
gör sig mer
uttalad än
din närvaro
och allt är
blint

Om kärlek
vore en fågel,
hade min varit
munblåst
och flygande

Allt i mig
är en reflektion
men jag saknar
fäste

Du kommer
och går
i mina
tankar

Men jag får
inte fatt
i dig...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-04 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP