Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Glittrande
ögon
i natten

Du väcker
mig än

Fastän
du är
borta
för
länge sedan

Du lever
vidare
i en annan
stad

Där ljuset
håller dig
vaken
och mörkret
nattar dig
till sömns

Du har allt
men ändå
är du inte
nöjd

Du jagar
perfektion
och flärd
i vardagsformat
fastän du
inte medger
det

Någonstans
kommer du
förstå
att hjärtats
sak
skiljer sig
från
hjärnans

Du var
rationell

Men jag
var bara
jag

en drömmande
poet...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-05 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP