Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROSA HIMMEL

Utanför fönstrets ruta

seglar rosa moln 

svarta trädsilhuetter

sträcker armar mot himlen

 

rosa moln kastar skimmer

över nyvakna  kroppar

sinnen nakna oskyddade

hängivna varandra i lust

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-11-06 18:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är så vackert att se dessa färgskiftningar...fast de försvinner snabbt...
2020-11-10

  ULJO
Så vackert
2020-11-09

  Kajan VIP
Första strofen upplever jag som en stark bild av längtan, den kopplas sedan till fortsättningen på ett subtilt sätt; skapar elegant en helhet. Fin läsning.
2020-11-07

  M.Eta
Fint, kan riktigt se de vackra rosa molnen framför mig!
2020-11-07

  Fem hjärtan VIP
Mycket vacker!
2020-11-07

  Feliaxel VIP
Vackra vyer i dina rader
2020-11-06

  Öknens Ros VIP
Vacker morgon med en sensuell touch.
2020-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om en vacker och skön morgon!
2020-11-06

    Lena Staaf VIP
Vackert, stämningsfullt med ett stänk av erotik.
2020-11-06

  Bjarne Nordbö
Riktigt finstämd dikt.
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP