Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget Skrivövning. #Tema: #T i form av en #bokstavsdikt där varje ord börjar med T


Tillfälligt (Allitteration 5 verser)

tagg tager tyst tilliten
taktlös taktik talar till
tiggande talför talgoxe

träd tätt tätt tätt
tuvmarken talar till tanken
trollar till tiden

tandlös tango tangerar
tanig tankegång
tankspridd tapetserare tappar taglet

teddybjörn telefonerar teatraliskt
teamwork tar terräng
taggig triller television

territorium testas
tidvattnet tillfällig tillflyktsort
timmermannen tillsluter tillitshålet

© Eva Hedlund fd. Langrath 2020




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-06 17:07



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Klurigt hantverk! En (läro)mästare här är Claes Eriksson, Galenskaparna och Macken du vet. Hans Bagarbosse finns på Youtube
2020-11-17

  stormengudrun VIP
Mycket skickligt skaldat :-)
2020-11-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Textskrivarens t-rader
tilltalar testläsaren
tilldelas tio-i-topp
till trivsamt
träffande tryck!


2020-11-07

  Anya VIP
Men så skickligt att få till ett sammanhang på T. Allitteration på hög nivå.
2020-11-07

  Nils-Robert
Kul allitteration!
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP