Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allhelgonadiskursen

I överjagets bostad
Jagad, hemmastadgad
Men ändå icke helt berest
Resterande rum under detta tak
Språkets hemtjänst hemsöker
Ohemtrevliga korridorer
Röster går igen
Gengångare som rör sig i rören
Genvägar som förför dig
Är du mör en?
Det går för sig
Det går an
Men det angår dig ej
Tills du bryter ordbröd med mig.




Prosa av Marcus B
Läst 131 gånger
Publicerad 2020-11-07 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B