Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paradox

sorgen idag.
ytspänningen, men också
trycket i bröstet.

barriären av sårbarhet
som Berlinmuren fast högre
vakuumet mellan två världar

bollen som studsar fram och tillbaka
men lyckas aldrig få grepp
eller tränga igenom
borra sig in som en fästing

de två själarna som älskar så
att de nästan sprängs
kärlet som aldrig kan fyllas
men som ändå rinner över ibland.

de som inget annat vill än att
älska och känna sig älskade, men som ändå ska
envisas med att bygga en skyddsmyr mot kärleken.




Fri vers av Jënni J
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-08 14:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aj. Text som berör.
2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Jënni J
Jënni J