Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett brev till den som mot mor min fnös


Blodsband, inte längre.

Du stjäl
Lyckan ur hennes bröst
Det finns för dig
Sedan länge
Ingen tröst

Du har kanske försökt,
Säga förlåt
men det räcker aldrig ända fram

Det måste vara lätt
Att slippa känna skam
För något
Som sårar,
Som orsakat tårar

En godtrogen själ som hon,
ett lätt byte
enligt dig

Enligt oss,
Är hon den
som vågat slåss

Hennes tårar är mina
Blodsband innebär inte alltid
Kärlek,
Empati

Sliter bort bandet
Skär det itu
Från mitt hjärta

Även om hon orkar slåss
Kommer hon aldrig
Finna sig att bryta loss

Jag gör det för oss.


M.G.










Fri vers (Fri form) av Minusgrader
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-10 01:46



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
det var så fint tänkt tack
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Minusgrader
Minusgrader