Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp med ett leende

När tankarna på att sova
snarare går till attack
Då sparkar jag av mig täcket
och vänder på min klack

Fyller bryggaren med vatten
och färskmalt i rätt fack
Börjar dagen med ett leende
innan jag hunnit bli lack

För något kommer strula sig
Kakor kommer smula sig
och banker kommer lura dig
har jag hört - bara hört





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av killedbycoffee
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-13 04:56



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
passa dig. kaffet är farligt för en med din signatur.
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee