Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMVÄND ORDFÖLJD

Den poeten är en dum en,
som sig latar, suger tummen,
när den borde städa, tvätta,
lägga skuld och skam till rätta
och få ordning på sitt liv.
Den poeten är naiv.

Den poeten är en klok en,
som, till skillnad ifrån token,
väntar med att skriva dikter
tills den fullgjort sina plikter
och på tillvaron fått pli.
Den poeten är ju fri!






Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-14 09:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så exakt det är
gott du skaldar här...
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP