Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga steg

Tunga steg
Vägens ände försvinner längre och längre bort

Kämpandet om att få komma fram
Att bli sedd
Bli hörd

Tunga steg
Kroppen svår att balansera
Ögon som ber att få tillslutas

Tunga steg
Vägens ände är inte synlig
Ögon upphör att vara ögon

Vakna
Vakna
Vakna




Fri vers (Fri form) av Minusgrader
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-13 20:11



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Stark, verkligen tyngd i avslutningen.
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Minusgrader
Minusgrader