Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Ett djupt andetag
Ett ytligt andetag

Något inuti skriker
Ensamhet
instängd

Det värker av tomhet

Ett djupt andetag
Ett ytligt andetag

En tår.
Två tårar.
Hundra tårar




Fri vers (Fri form) av Minusgrader
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-11-13 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minusgrader
Minusgrader