Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbillad frihet

Moln sveper förbi
Utanför mitt fönster

En inbillning av färger
Förvränger den trista,
gråa verkligheten

Min kropp är kall
och huden svider
i brist på mänsklig värme

Bland molnen
dansar fåglarna
De skils åt,
för att sedan mötas igen

De ser allt det vackra,
när jag ser det svarta.

De får känna regnet på deras vingar,
önskar dessa tårar på min kind,
var svalt regn
en varm sommar dag


Moln sveper förbi
Utanför mitt fönster
Färgerna jag sett en gång
tynar bort,
likaså jag

Nu finns bara mörker kvar.




Fri vers (Fri form) av Minusgrader
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-13 20:21



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Du ser det svarta, du förmedlar det svarta, men du gör det på ett vackert sätt.
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Minusgrader
Minusgrader