Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om en morgonstund..


Gyllene Morgon

Vissa dagar, är inget annat än lycka, då morgonen randas, så vet man bara att det kommer bli en bra dag..

Detta är en sådan dag..

Gyllene Morgon du underbara ting,
Solen som stiger över horisontens kant,
Och skiner ner över landet med sitt gyllene sken
Allting förädligas i ditt sken, allting blir underbart och vackert

Jag står här i morgondisen som glittrar av ett gyllene sken
Det blänker och skiner, så underbart vackert
Mina ögon börjar tåras, hur kan något tävla med morgonens skönhet ?

En gyllene morgon, en insikt i livets mening..

Många undrar, vad är meningen med livet ?

Meningen med livet är att leva, det finns ingen djup och mystisk anledning, vi finns till för att leva, men allt för få lever..

Stig upp och se en gyllene morgon, vakna upp till livet..




Fri vers av Who's Alone ?
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-07-17 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Who's Alone ?
Who's Alone ?