Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nervigt - Tanka

 

Minnesvärd final

när Björn Skifs tappade text

i Eurovision

 

härlig rappakalja sjöng

röppni fälls örr ur i knön

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-14 08:42



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Många strängar på sin lyra.....
2020-11-30

  Loppan på Gotland
Han tappade ju tråden.. och fick som du vara ett poetiskt geni :0)
2020-11-17

    Lena Staaf VIP
Improvisationer kan höja en låt!
2020-11-14

  Öknens Ros VIP
Bara så bra improviserat, såklart man minns detta ögonblick i Eurovisions historia!
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP