Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sjung ut sägs det..


Men vem vill lyssna till sången?

Vi har litet problem, ingen har råd med de nya hyrorna.

Jag vet,
de nybyggda fastigheterna är nog inte så rätt i området.

Hur tänker vi nu, lite snabbt.

De har svårt att åka i höghusens hissar.

Upplevelsen är att de står i en genomskinlig låda
som hänger i en vajer, tänk att titta ner 20 meter.

Oh fy fan, är det så hissen upplevs.

Tror ni vi kan montera ner höghusen?

Hålla en rimlig kostnad och uppföra materialet
så vi får etage våningshus där ovanpå garagen?

Du menar skippa nyproduktionen läng L-gatan?

-Exakt, så visserligen får vi inte in nya hyresgäster
men till "klykans" storlek borde det väl ändå räcka
med det omflyttnings program som står på tur sen.

Vi kan inte ta in fler hyresgäster som är okända.

Måste väl gå att skapa nya mindre områden kring
centrum, måste vi bygga ihop allt så man inte får
något natur rum överhuvudtaget, fruktansvärt ju.

Mycket bra med de nya El-bils garagen här under.

Ja, jag gillar verkligen detta.

Mycket bättre än nybyggda lägenheter
ja, det "bygg dammar" ett bra tag efter
att hyresgästerna flyttat in och vi har
ju redan problem med fasaden på de
vita renoverade Hj-B Gata, DAMMIGT!

Hyresgästerna har ju protesterat mot det.

Känner ni inspirationen?

Få det att fungera, men hur?

Sjung ut sägs det..

Men vem vill lyssna till sången, Gud?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-14 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP