Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död

Jag existerar inte.
Allt jag var är inpackat i minnen
Minnen som jag inte kommer ihåg
Minnen som alla omkring mig vet om

Mitt hjärta, det bultar
Jag är inte hjärndöd
Min kropp är varm
Mitt blod pumpas

Men jag, jag är död
Det är dags för begravning
Alla är välkomna




Övriga genrer av Neaskriver
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-15 15:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gripande infångat
2020-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver