Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landets bästa sjukhus

Greppa tag i mig,
för mig till landets bästa sjukhus

Låt dem gräva i mig
Låt dem tappa mig på blod
Låt dem dela mig i bitar

Låt dem göra det som behövs,
för att hitta det trasiga i mig

Låt mig sedan läka,
i väntan på ärrens snara ankomst.









Fri vers (Fri form) av Neaskriver
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-17 08:08



Bookmark and Share


  Jasmine_S
Bravo! Så mycket känslor, bra skrivet!
2021-11-20

    Sefarge VIP
Uppfriskande skrivelse
Trots allt? Som gav
utspretande tankar
Ursäkta:
Landets bästa sjukhus
Finns i Finland&Norge?
Men neej Dansk-jeklar
Kan dra med sina
schitige rullebördor. .?
;)
2021-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver