Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära kropp

Kära kropp,
har du gett upp på mig?

Jag vet,
jag gav upp på dig
för många år sedan

Men du,
du ska väl aldrig,
ge upp på mig?

Kanske gör du det,
med all rätt

Varför ska du hänga kvar
när allt jag gör,
är att bryta ner dig?

Är det försent?
Försent för mig
att säga förlåt?

Jag antar det
Nu när jag ser
hur skadad du blivit.




Fri vers av Neaskriver
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-09 16:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångad fångst
2021-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver