Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittne till min död

Jag håller långsamt på,
att ta död på mig själv

Är en åskådare,
ser på,
hur jag
Långsamt dör

Är maktlös
För min egen överlevnad

Låter omöjligt
Att vara utomstående
Till sig själv

Det verkar som
Att jag är levande exempel
På att man kan vara
Vittne till sin egen död.




Fri vers av Neaskriver
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-09 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver