Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar hand om er istället

Kan inte bry mig om mig
Så istället,
bryr jag mig om er

Kan inte ta hand om mig själv
Så istället,
tar jag hand om er

Kan inte säga att jag försvunnit
Jag har ju aldrig,
varit med

Tror inte,
att jag,
överlever mig själv

Hoppas ni andra,
överlever er själva.




Fri vers av Neaskriver
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-27 11:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Svenska Kyrkan har överlevt sig själv.
Det vill inte jag göra.
2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver