Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars lilla jag

Stackars lilla du,
soptunnan du kastat dig själv i brinner

Snart blir du upphämtad av mig,
senare säger jag adjö

Soptunnan du kastat dig själv i gråter,
stackars lilla jag.




Fri vers (Fri form) av Neaskriver
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-30 10:57



Bookmark and Share


  SatansSon
Mycket bra Den bokmärke jag
2021-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver