Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget Tema: Skrock form senryu


Splitter

spegeln går i kras
jag sopar upp skärvorna
med kalla kårar

© Eva Hedlund fd. Langrath 2020




Bunden vers (Annat versmått) av Eva Langrath VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-11-15 17:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa hur ska man egentligen förhålla sig till skrock? Jag försöker nog hålla mig ifrån det. Är född den 13 så för mig är det ett lyckotal.
Mycket talande på få rader.
2020-11-18

  bibbi ahrnstedt
Väl diktat, huu
2020-11-16

  Solstrale VIP
Bra fångat!
2020-11-16

  ULJO
Väl uttryckt
2020-11-16

  DominiQueen
Suveränt bra fångat.
Bokmärke.
2020-11-16

  Nils-Robert
Som min mormor skulle få också. Hon var så clairvoyant.
2020-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP